Usluge

Servis i poprаvkа  kopir аpаrаtа, printerа, multifunkcijskih / lаser, ink džet uređaja

Tražite najbržu uslugu popravke štampača od strane lokalnih sertifikovanih tehničara po pristupačnim cenama? Podržavamo i popravljamo mnoge vrste i marke štampača.

Jednim pozivom na neki od brojeva telefona: 011 2753 -231063 280 – 409064 512 60 62 možete detaljno opisati Vaš problem i zakazati dijagnostiku.

Želite da servisirate svoj poslovni štampač, multifunkcionalni uređaj ili čak kopirni uređaj u Beogradu? Možemo vam pomoći da servisirate brzo i u okviru budžeta.

Naši profesionalci su stručni tehničari i brzo će doći i blagovremeno dijagnostikovati vaš problem sa štampanjem. Ako je pokvaren, znamo kako da ga popravimo! Naše cene su takođe konkurentne, što celokupno iskustvo čini brzim i prijatnim!

Servisiramo sve glavne višenamenske MF (Multi function) štampače / uređaje. Pored popravke štampača, takođe isporučujemo i delove za štampače, uključujući topilice, valjke, komplete za održavanje, bubnjeve, kertridže sa tonerom i remenje za plotere.

Popravka i servis fotokopir aparata

Sa više od decenije iskustva u širokom spektru fotokopir aparata, naši servisni tehničari nude kompletnu uslugu i popravku vaših važnih poslovnih štamparskih mašina. Naša stručnost nam omogućava da pravilno identifikujemo probleme sa fotokopiranjem i rešimo ih brzo, štedeći vaše vreme i novac. Naši stručnjaci za popravke fotokopir aparata imaju iskustva u popravljanju svih glavnih modela fotokopir aparata, uključujući Canon, HP, IBM, Kyocera, Sharp, Ricoh, Lexmark, OKI, Epson, Konica Minolta, Genicom…

 

Reciklaža laserskih ketridža i refilovanje ink jet ketridža

Znate li da pored očigledne finansijske uštede reciklaža korišćenih kertridža i tonera ujedno predstavlja i odgovorno društveno delovanje?

  • Kertridžu sa tonerom bačenom na deponiju može biti potrebno i 450 godina da se raspadne.
  • Za godinu dana, ako bi odbačene kertridže na svetu slagali od kraja do kraja, oni bi ih okružili zemlju preko tri puta.
  • Samo u Sjedinjenim Državama se svake sekunde baci oko 8 kertridža.
  • Svaki uložak koji se ponovo koristi je jedan uložak manje bačen na naše deponije.
  • Za izradu novog laserskog kertridža potrebno je oko 3.78 litara nafte.
  • Samo se u Severnoj Americi na deponijama odbaci preko 350 miliona kertridža godišnje, a taj broj se godišnje povećava za 12 procenata!
  • Svaki obnovljeni uložak štedi skoro 3 i 1/2 kilograma čvrstog otpada od odlaganja na deponije.
  • Prerada kertridža smanjuje zagađenje. Gotovo 90% praznih kertridža se spaljuje ili baca na deponije.
  • Trenutno se baca 70% korišćenih kertridža po celom svetu.

BN ELEKTRONIK pruža potrošačima i preduzećima alternativu za zaštitu budućnosti našeg okruženja. Naše i Vaše proaktivno delovanje predstavlja održiv plan za smanjenje otpada i predstavlja pobedu za potrošače, preduzeća i životnu sredinu.