Servis PC desktop i laptop računara

Dugogodišnjim i stručnim radom u oblasti održavanja računara i računarskih sistema stekli smo brojna iskustva i u mogućnosti smo da Vam ponudimo profesionalne usluge održavanja i servisa PC računara, kao i instalacije i reinstalacije softvera i hardvera.

Jednim pozivom na neki od brojeva telefona: 011 2753 -231, 063 280 – 409, 064 512 60 62 možete detaljno opisati Vaš problem i zakazati dijagnostiku, a naše kolege će besplatno doći do Vas i identifikovati problem, otkloniti ga ili u izuzetnim slučajevima odneti Vaš računar u naš servis radi detaljnijeg testiranja.

U zavisnosti od problema, u najkraćem roku ćemo otkloniti kvar, reinstalirati ili instalirati željene programe ili operativni sistem. Naravno, dobrodošli ste da nas i lično posetite u našem servisu u Beogradu, u Bulevaru despota Stefana  68a.

Ukoliko vam je računar usporio, koči, neće da se uključi ili da pokrene sistem, pozovite nas. Ukoliko želite želite da osvežite ili pojačate svoj računar mi ćemo Vam predložiti neka od najboljih raspoloživih rešenja. Potrebna su Vam neka specifična podešavanja softvera ili želite da podesite lokalnu mrežu u Vašem stanu? Kontaktirajte nas bez oklevanja

Računajte na našu profesionalnu uslugu ukoliko Vam je potrebno:

  • REINSTALIRANJE OPERATIVNOG SISTEMA WINDOWS / LINUX
  • INSTALIRANJE PROGRAMA, ILI AŽURIRANJE POSTOJEĆIH NA NOVIJE VERZIJE PROGRAMA,
  • ČUVANJE PODATAKA, PREBACIVANJE PODATAKA NA DRUGE MEDIJE,
  • INSTALIRANJE ZAŠTITE RAČUNARA I ČIŠĆENJE OD VIRUSA.
  • SERVISIRANJE COOLER-A, ZAMENA TERMALNE PASTE NA HLADNJAKU PROCESORA,
  • POPRAVKE ILI ZAMENA MATIČNIH PLOČA, GRAFIČKIH KARTICA, HARD DISKOVA SSD ILI OSTALIH PERIFERIJA
  • POPRAVKA ILI ZAMENA NAPAJANJA, TASTATURA. MIŠEVA…